For å komme til Dalsnibba køyrer du Nibbevegen, som er eit av dei mest ambisiøse vegprosjekta vi har sett i Noreg. Vegen blir rekna som eit av dei fremste symbola på turisttrafikken i Geiranger, og turen opp til Dalsnibba er ei oppleving uansett når du kjem. Vegen er asfaltert og har god kapasitet med fleire busslommer.

Med eigen bil/motorsykkel

Frå Geiranger er det ca. 30 minutts køyring opp til Dalsnibba. Vegen er ei oppleving i seg sjølv, og det er mange fine fotomotiv undervegs.

Avstandar

Frå Geiranger sentrum 21 km 30 min
Frå Stryn 80 km 60 min
Frå Grotli 15 km 20 min
Frå Ålesund 130 km 2 timar 30 min

Nibbebussen

Med Nibbebussen kan du reise trygt og komfortabelt opp til Dalsnibba. Turen begynner og sluttar i Geiranger sentrum og tek ca. 2 timer og 15 minutt, inkl. 15 minutters pause på Dalsnibba. Denne turen omfattar også ein stopp på utsiktspunktet Flydalsjuvet.

Pris
Vaksen: kr 450,–
Barn (4–12 år): kr 300,–

Avgangar
I perioden 15.5 – 20.10
Ikkje daglege avgangar
Sjå her for bestilling av billettar

Norway Excursions

Denne turen frå Norway Excursions begynner og sluttar i Geiranger sentrum og tek 3 timer og 30 minutt. Denne turen inkluderer fotostopp på Flydalsjuvet og Ørnesvingen.

Pris
Vaksen: EUR 59
Born: frå EUR 29,5

Avgangar
I perioden mai til oktober
Ikkje daglege avgangar. På grunn av korona situasjonen vil det truleg vere redusert kapasitet og difor vere færre avgangar.
Sjå her for avgangar og bestilling av billettar

Panorama Exclusive Bus

Den eksklusive bussen tilbyr ein trygg og komfortabel busstur opp til Geiranger Skywalk – Dalsnibba. Bussen har berre nokre få avgangar gjennom sesongen. Bruk lenka under for å finne avgangane.

Pris tur-retur Dalsnibba:
Vaksen: kr 550,-
Barn (4-15 år): kr 300,-

Avgangar
I perioden 15.5 – 20.10
Ikkje daglege avgangar
Sjå her for avgangar og bestilling av billettar

Du kan også ta turen til Dalsnibba med